Newsletter

Just enter your email to get all the latest offers

Bestillingsfrister, ordrebekreftelse og ekspedering av ordren

Bestilling via nettbutikk før kl 10.00 – avhenting innen kl 16 samme dag.  Bestilling via nettbutikk før kl 14 – avhenting innen kl 12 neste dag. For kakebestilling med ønsket henting søndager – vennligst ta kontakt pr telefon.

For tema- og bryllupskaker gjelder etter egne avtaler pr telefon/mail.

Ved større ordrer kan levering avtales mot et ekstra tillegg. Ønskes egen profilering på kakeleveransene, avtales dette mot et ekstra tillegg.

Betaling via DIBS Easy – se vilkår lenger nede på siden. For bestillinger gjort utenfor nettbutikk: VIPPS 519101 eller kortbetaling ved henting.

Kort tid etter at vi mottar din bestilling vil du motta en ordrebekreftelse pr. e-post. Dersom du ikke finner denne i din innboks, ligger den mest sannsynlig i din nettsøppel/spammappe! Dersom du ikke har mottatt noen form for ordrebekreftelse har det skjedd en teknisk feil, og du må legge inn bestillingen din på nytt. Er du usikker på hva som kan ha skjedd, kontakt oss her; kontakt@cakeup.no

 

Ordreinformasjon

Er e-postadresse, telefonnummer og all annen informasjon i bestillingen din korrekt? Og er du over 18 år? Handel i nettbutikk har aldersgrense 18 år. Er du under dette, må en myndig person bestille for deg. Det er ditt ansvar å sørge for at informasjonen som er registrert i ordren er korrekt. Dette for at vi skal kunne kontakte deg. Vi dobbeltsjekker ikke informasjonen som er oppgitt. Eventuelle beskjeder relatert til ordren skjer via e-post. Vi kan kontakte deg på andre måter, men da må du opplyse om dette i merknadsfeltet ved bestilling.

 

Betaling

Betaling skjer i norske kroner – markert som NOK.

CakeUp AS godtar følgende betalingsmåter: Visa og MasterCard. Vår nettside benytter betalingsløsningen DIBS Easy, hvor all sensitiv informasjon blir behandlet i henhold til sikkerhetsstandardene definert av PCI DDS.

 

Angrefrist

I henhold til Angrefristloven er det ikke angrerett for varer som forringes eller foreldes raskt, som f.eks. ferske matvarer.

 

Refundering

Kjøp som er gjort med bank-/kredittkort refunderes til det samme kortet som ble brukt da bestillingen ble lagt. NB! Viktig at vi blir informert dersom du har byttet bank/konto i mellomtiden.

Vi er her for deg og ønsker å gi deg all hjelp du trenger for en vellykket handel! Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Har du noen spørsmål ring oss på tlf 91 92 02 99, hverdager 09.00-16.30, eller send en e-post til: kontakt@cakeup.no